Tove visade  Jägarglädjens Ally som vid utställningen i Borås den 29 juni där Ally fick ett excellent och blev bästa tik i rasen. En väldigt rolig dag!

Sommar betyder säsong för hundutställningar!

2024-07-16

Under sommaren är det högsäsong för hundutställningar i Sverige och vi passar på att få våra hundar bedömda.


Den 29 juni var vi i Borås och ställde ut Jägarglädjens Ally. Ally fick ett excellent och blev BIM, bästa tik. Några dagar senare åkte vi till Tvååker där SKK anordnade utställning. Där ställde vi Strömbergets Caisa som fick Very Good, dagen bjöd på ihållande ösregn. Vi hoppas på sol när vi planerar att ställa Ally vid Svenska Vorsterhundsklubbens utställning i Gräfsnäs den 11 augusti. Den 23 augusti är det dags för "Västkustvalpen med bästa veteran" på Backamo, där kommer vi ställa vår minsting Strömbergets Decibel ihop med  syskon ur D-kullen, samt deras mormor Södra Gamlas Doris i veteranklassen. Två dagar senare, den 25 augusti, ställer vi Strömbergets Caisa på SKK Västs utställning på Backamo.  Vi ser fram emot roliga utställningsdagar. 

Under sommaren passar vi även på att träna blodspår, Decibel fick prova på detta och tyckte det var väldigt spännande och roligt!